NATIONELLA VATTENBRUKSKONFERENSEN, 13-14 MARS 2018


SÖDRA BERGETS RESORT OCH HOTELL, SUNDSVALL

Sista anmälningsdag är 10 februari!KONFERENSAVGIFT
Konferensavgift: 995 SEK (inkl. moms). I avgiften ingår alla måltider från lunch dag 1 till lunch dag 2, men ej boende som bokas separat.

ÖVERNATTNING
Ett antal enkelrum är reserverade för konferensen till en kostnad av 1 125 kr (inkl. moms). Rum bokas och betalas separat. Bokning sker genom att kontakta reception@sodraberget.com. Ange “Nationell vattenbrukskonferens” i ämnesraden. För att vara säker på att få ett rum bör du boka senast den 13 februari, efter det datumet släpper hotellet de rum som reserverats för konferensen. För information om konferenshotellet, vänligen se sodraberget.se

ANMÄL EN KORTPRESENTATION
Vi tar emot anmälningar för Dig som vill hålla en kort presentation (3 min) på temat “Mitt projekts/verksamhet bidrag till det svenska vattenbruket”. Om Du vill anmäla en presentation gör Du det genom att maila en titel och en projektbeskrivning (max 150 ord) till Susanne.Lindegarth@marine.gu.se OBS! Antalet är begränsat och vi kan inte garantera att alla får möjlighet att presentera.

POSTERSESSION, FÖRETAGSMÄSSA, PRODUKTFÖREVISNING
Det finns möjlighet att vara utställare ut under konferensen. Anmäl intresse och behov av utrustning (poster/rollup, bord, eluttag, övriga behov) genom att maila till Susanne.Lindegarth@marine.gu.se.

STUDIEBESÖK TILL PEKKAS NATURODLINGAR I HÄRNÖSAND 14 MARS
Buss avgår från konferenshotellet kl. 13.30 för transport till Pekkas naturodlingar. Buss tillbaka till Sundsvalls centralstation via Midlanda flygplats, ankommer flygplatsen kl. 16.30. Kryssa i rutan på sidan 3 om du önskar delta i studiebesöket.

BETALNING OCH AVBOKNINGSREGLER
Konferensavgiften inkluderar moms. Sista betalningsdag är 1 mars 2018 och vi föredrar betalning med kreditkort. Vid fakturering skall detta ske senast 30 dagar innan konferensen.
Om du har en anställning inom statlig/offentlig sektor och har rätt att göra avdrag för moms ska du markera rutan “State authority/public university in Sweden”. Frågor kring bokning, ändringar eller avbokning ska göras genom att kontakta Mötesservice via mailadress: conference.registration@gu.se. Vid avbokning efter 1 mars sker ingen återbetalning av avgiften.

FRÅGOR
Om du har frågor som gäller online-registreringen, vänligen kontakta conference.registration@gu.se. Om du har andra frågor gällande konferensen kan du kontakta arrangörerna via email:Anna.Norman-Halden@slu.se eller Susanne.Lindegarth@marine.gu.se

För mer information och konferensprogram i sin helhet hänvisar vi till nkfv.se

VARMT VÄLKOMNA HÄLSAR ORGANISATIONSKOMMITÉN

Anna Norman Haldén och Susanne Lindegarth, Nationellt kompetenscentrum för vattenbruk
Veronica Andrén, Jordbruksverket
David Jonsson och Hanna Carlberg, Länsstyrelsen Västernorrland
Magnus Nordgren, Landsbygdsnätverket