idha-Online 1 dag

För vem
Personer som är administratörer av ett idha-Online konto och/eller ansvariga för Kör- och Vilotider. Företag/personer som vill veta mer om hur idha-Online används till att administrera digitala förarkort och färdskrivare.

Innehåll
Välkommen till en utbildning på idha-Online samt digitala färdskrivare.

Under dagen går vi igenom grundläggande krav och gällande regler för digitala färdskrivare. Vidare ägnas dagen åt hur idha-Online används till internkontrollen av förarkort och färdskrivare samt Kör- och Vilotider.

Vi kommer även presentera diverse system för kopiering och uppladdning av data från färdskrivare och förarkort.

Dagen innefattar även en beskrivning av de systemintegrationer idha-Online har med
bl a. Fordonskontroll, TransPA, div. logistiksystem samt fordonstillverkare.

Era frågor rörande färdskrivare tas upp löpande under utbildningsdagen.

Dagen startar 09.00 och avslutas 16.00

Vid frågor kontakta utbildare Jonas Sandström / Björn Strandqvist på Tfn 060-789 25 70 eller E-brev jonas@idha.se / bjorn@idha.se

Björn och Jonas har arbetat med färdskrivare i 20 år. När digitala färdskrivare introducerades var de med och utvecklade Web-idha som numera heter idha-Online. Dagligen jobbar Björn och Jonas med support mot åkerier, förare och verkstäder.

Vi är på Scandic på alla orter förutom Malmö, Stockholm, Sundsvall (KG Sandströms verkstad)och Göteborg Landvetter Airport Hotel. Adress till plats där utbildningen hålls framgår på bokningsbekräftelsen.

Pris inkl.lunch/kaffe. Vänligen meddela Jonas eller Björn om ev. specialkost i samband med att ni får bokningsbekräftelsen.

Pris: 1.250,00 kr

Platser kvar
Fåtal platser kvar
Fullbokat

Kursdatum i Stockholm KG Sandström AB
Boka 26 mar