Biljettbokning
Körsbärsträdgården (Scenex19)


Flera av föreställningarna är fullbokade men det går att ställa sig på reservlista. Reservlista upprättas i biljettkassan på Valhallavägen 193 samma dag, en timme innan föreställningen börjar. Bokade biljetter som inte hämtats ut senast 15 minuter innan föreställningen börjar släpps till reservlistan. Så våga kom på dörren!


När Tjechov skrev pjäsen 1903 i Ryssland låg revolutionen i luften och den totalitära tsarregimens tid hade kommit till sin sista punkt i historieböckerna. Men ur den revolutionen föddes nya maktstrukturer och på så vis har berättelsen om körsbärsträdgården rört sig i cirklar genom historien. 2019 i Sverige tycks vi stå inför liknande tider av förändring. Körsbärsträdgården står och förfaller igen och nya krafter är ute efter att köpa den. Vem blir körsbärsträdgårdens nye ägare och vart ska de som blir kvar ta vägen?

Läs mer


Föreställningen är ett examensprojekt inom Scenex19. Scenex19 består av alla examensprojekt som studenterna på StDH:s scenkonstutbildningar gör under sista terminen på kandidatnivå.

Här kan du läsa mer om Scenex19Fri entré:0,00 kr
För aktuella kursdatum var vänlig kontakta oss