<- Tillbaka

Barista Basic 2

Av de espressobaserade dryckerna på svenska caféer är drygt 90% med mjölk. Därför har vi tagit fram en kurs som fokuserar på dessa, främst Cappuccino och Caffelatte. Vi börjar med att smaka på olika espresso- samt mjölk-typer, och gå igenom hur dessa agerar i kombination i de olika dryckerna. Vi fördjupar oss även i mjölkskumning, latte-art och underhåll av kvarn och espressomaskin.

Kursinnehåll

 

  • Provning av mjölksorter
  • Provning av espresso-blandningar
  • Mjölkskumning, metoder
  • Cappuccino & Caffelatte
  • Latte-art

Kostnad: 1200:-

Kursen är cirka 3 timmar lång.

 


Kommande tillfällen i Stockholm

onsdag 21/08 09:00 till 12:00
Hälsingegatan 2

Platser kvar: 5
onsdag 18/09 09:00 till 12:00
Hälsingegatan 2

Platser kvar: 4
onsdag 23/10 09:00 till 12:00
Hälsingegatan 2
onsdag 20/11 09:00 till 12:00
Hälsingegatan 2
onsdag 18/12 09:00 till 12:00
Hälsingegatan 2