Våra kurser

Attrahera och behålla personal - Fredrik Eriksson
tisdag 30/4 09:00 - 11:00
495 kr per deltagare exkl moms
619 kr per deltagare inkl moms

Desserter
torsdag 28/3 09:00 - 16:00
2850 kr per deltagare exkl moms
3562 kr per deltagare inkl moms

Hållbar matlagning och vägen till Zero Waste - Paul Svensson
fredag 10/5 10:00 - 12:00
925 kr per deltagare exkl moms
1156 kr per deltagare inkl moms

Ostutbildning - Diplomerad Fromager
4 dagar mellan onsdag 10/4 och onsdag 15/5
Schema
9900 kr per deltagare exkl moms
12375 kr per deltagare inkl moms
2 platser kvar

Souschefsutbildning
4 dagar mellan tisdag 23/4 och torsdag 9/5
Schema
9800 kr per deltagare exkl moms
12250 kr per deltagare inkl moms

Vegansk inspiration för storkök
torsdag 2/5 09:00 - 16:00
2850 kr per deltagare exkl moms
3562 kr per deltagare inkl moms
4 platser kvar